PGI73201 Maslena krpa 61 X 36 cm 50 kos

29,04

Pakiranje: 50 kosov

Šifra: PGI73201 Kategorija:

Opis

Maslena krpa 61 X 36 cm 50 kos

Maslena krpa je odlična izbira za SUHO brisanje vseh gladkih površin, predvsem je izjemna za oljene in lakirane parkete. Ker je impregnirana, je izjemno učinkovita v boju proti prahu, saj nase veže prah in ostale nečistoče (tudi bakterije). Z uporabo maslenk, se zmanjša količina prahu, ki kroži v prostoru.  So odlična izbira pri čiščenju in brisanju prahu na vseh neporoznih površinah, še posebej na parketu, za katerega mokro čiščenje ni primerno.

Najprej maslenko aktiviramo, in sicer tako, da jo primemo po širini in jo z rokami »naberemo«. S tem se krpa izboči in aktivirajo se olja. Najprej z njo pobrišimo vse zgornje površine, nato pa jo vpnemo v držalo za maslenke in jo uporabimo še za čiščenje tal. Lahko jo uporabimo na obeh straneh, nato pa jo zavržemo.

Izzivi na katere naletimo pri čiščenju

  • Klasične suhe krpe ne zajamejo delčkov prahu in umazanije, jih le dvigujejo kar povzroča širjenje bakterij v prostoru.
  • Skoraj vse znane mikroorganizme lahko najdemo v prahu, saj je prah za njih hranljiv. 80% vse umazanije v prostorih je prah.
  • Preostale krpe, ki temeljijo na vlaženju lahko puščajo sledi na površinah ali rokah.

Rešitve, ki jih nudi maslena krpa

  • krpa ima posebno strukturo, ki omogoča zajemanje prahu in umazanije, ki se ulovita v luknjice in se vežejo vanje. Ta značilnost preprečuje širjenje prahu, umazanije in bakterij v vaših prostorih.
  • po aktiviranju krpe, se sprosti olje, kar poleg posebne strukture krpe, omogoča pobiranje in vezanje vsega prahu iz površine.
  • maslena krpa je uporabniku prijazna in ne pušča sledi na površinah in rokah.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “PGI73201 Maslena krpa 61 X 36 cm 50 kos”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja