IN9504255 Držalo za maslene krpe 60 cm s peno

28,16

Šifra: IN9504255 Kategorija:

Opis

60 cm držalo za maslene krpe s penasto podlogo. Skupaj z impregniranimi krpami maslenkami se uporablja za suho čiščenje – brisanje prahu.

Držalo za maslenke je zelo preprosto za uporabo in praktično. Ima mehko podlogo za brisanje, kar omogoča bolj natančno odstranjevanje prahu in umazanije. Mehko podlogo lahko zelo enostavno zamenjamo kadar se le-ta obrabi.
Po tem ko smo maslenko aktivirali, jo skozi luknjice oblečemo na držalo in smo pripravljeni na čistilno akcijo. Brisanje preostalih površin priporočamo pred montažo maslenke na stojalo za brisanje tal. Penasta mehka podloga omogoča krčenje in širjenje pene na neravnih lesnih predelih in tako učinkovito izrabo maslenke. Po uporabi maslenko zavržemo.
Čiščenje z maslenimi krpami občutno izboljšuje kvaliteto zraka v prostoru saj zaradi svoje strukture in vsebnosti olja nase veže ves prah in umazanijo, kar pomeni da tudi zmanjšuje količino bakterij v prostoru in s tem boljše in bolj zdravo bivalno okolje za vas in vaše najbližje. Pobira prav tako lase in živalsko dlako. Vsako maslenko lahko uporabimo 4x pri enem čiščenju (2x na eni strani za zgornje površine, nato jo obrnemo in uporabimo še 2x na drugi strani za brisanje talnih površin).
Če za čiščenje uporabljate maslene krpe, vam zagotovo priporočamo še držalo za maksimalni in praktični izkoristek.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “IN9504255 Držalo za maslene krpe 60 cm s peno”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja