fbpx

Prijava

Izgubljeno geslo?
Nimate računa? Registracija

Brušenje in lakiranje parketa – izbira parketarja

Odločitev je padla, da boste pod vašo streho torej vaš dom preuredili in obnovili talno oblogo kar pa pomeni pristopili boste k brušenju in lakiranju parketa. Obstoječi parket nima več laka, je potemnel na določenih mestih se razsušil, nastale so fuge, mogoče celo odstopanje od podlage (estrih-a) in še mnoge druge težave.

Prva je odločitev je – takoj na spletno stran in začne se poizvedovanje kje poiskati izvajalca – parketarja in zahtevati ponudbo, ogled in svetovanje. Tukaj nastopimo mi, parketarji z ogledom, svetovanjem in izbiro materiala. Vaša težava in strah je za nas vsakodnevno delo in izziv – selitev pohištva, brušenje parketa z grobim papirjem (granulacija 40), brušenje parketa z finejšim (granulacija 60) zatem pa še končno brušenje parketa in najfinejši papir (granulacija 100) in s tem prah. Po končanem brušenju pa nastopi lakiranje parketa. Lakiranje parketa prvič, lakiranje drugič in lakiranje še tretjič. Zagotavljamo vam, da je v nekaj dnevih vaših muk konec in pogled na novo lakiran parket je predvsem vaše in naše zadovoljstvo.

Razlike v cenah pri storitvah

Torej po odločitvi zahtevate po vašem povpraševanju naš ogled ali katalog saj se na osnovi le tega lahko pripravi pravilna in kvalitetna ponudba/predračun brez kasnejših doplačil. Po pridobitvi vsaj treh ponudb zgroženi ugotovite razlike v ceni in spet vas presenetimo. Za lažjo odločitev vedno zaupajte najprej tistemu kateri pripravi (po vašem mnenju hitro in zanesljivo ponudbo po možnosti pa vam jo pred pošiljanje tudi obrazloži zakaj je ta cena. Zelo pogosto parketarji podajo nizko ceno, da bi pridobiti stranko. Menim, da je ta odločitev za vas sicer dobra iz naše strani gledano pa je vedno kaj skritega – “zakaj”.

Proizvajalci laka nudijo nam nižje in višje cene. Razlog je skrit v kvaliteti laka. Pa mogoče če dovolite še moje mnenje- če ponudniku zaupate v prvem kontaktu in pogovoru vas ta ne bo razočaral tako glede točnosti dogovorjenega termina kot (še bolj pomembno) izgotovljeni in lakirani površini.

Prav tako se morate zavedati, da je parketarstvo ročno delo, zato vedno obstaja verjetnost manjših napak.

Pri izbiri se morate truditi izbrati zanesljivega, odzivnega in natančnega izvajalca, kar se mi zagotovo trudimo biti.

Za ogled naših referenc vas vabimo k obisku galerije naših zaključenih projektov.

Napiši komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*
*