fbpx

Prijava

Izgubljeno geslo?
Nimate računa? Registracija

Gotovolakiran parket- prednosti

Panelni parket, Gotov parket, Izgotovljeni parket, Gotovolakiran parket tako dvoslojni kot troslojni – to je končno obdelan parket pripravljen za takojšnje polaganje.

V naši ponudbi lahko najdete bogato izbiro dvoslojnih in troslojnih (trislojnih) izgotovljenih parketov, ki so dobavljivi v debelini med 13-15mm. Za primerjavo nam dobro znani klasični parket s peresom in utorom ima debelino od 14,15 in 22mm, lamelni parket z debelino 8mm, LAM parket z debelino 10mm.

Prednost gotovega parketa je hitro in enostavno polaganje in kvalitetna tovarniška obdelava tako brušenje kot tudi lakiranje v komorah. Na gradbišče je potrebno le dan pred izvedbo dostaviti material in ga nato položiti. Pri polaganju je bistveno manj umazanije in prahu, njegova trajnost pa je 20-25 let. Gotovolakiran parket ima lahko tudi do 7 slojev laka!

 

Montaža gotovolakiranih parketov

Kot izkušen izvajalec parketarskih storitev z več-desetletno tradicijo, vam nudimo polaganje/montažo gotovolakiranih parketov. Pošljite vaše povpraševanje in vam bomo poslali prilagojeno ponudbo za vaše potrebe in svetovali pri pravilni izbiri parketa, znamke in potrebnih materialov za montažo. Delo opravimo hitro in učinkovito. V primeru montaže gotovolakiranega parketa ni potrebno čakati na (običajno) dolgotrajno sušenje, saj se parket le položi in poveže. Kljub temu je potrebno pri polaganju biti natančen, predvsem pri rezanju in zaključevanju, saj so gotovolakirani parketi ponavadi dražji. Uredimo in dobavimo prav tako stopniščne elemente in poskrbimo za njihovo natančno montažo. V naši ekipi imamo samo usposobljene in izkušene mojstre, zato vas natančnost in kvaliteta izvedbe ne rabita skrbeti!

Vse naše reference  montaže in polaganja si lahko ogledate v zavihku “Projekti”. V galeriji so razvidni tudi detajli in profesionalne slike položenih talnih oblog od blizu. Na ta način se lahko na svoje oči prepričate o pedantnosti našega dela. V primeru kakršnihkoli vprašanj ali nejasnosti se lahko obrnete na nas preko kontaktnega obrazca ali pa neposredno po telefonu. Vljudno vabljeni tudi v naš razstavni salon v Mariboru, kjer si lahko ogledate vzorce parketa v živo.