fbpx

Prijava

Izgubljeno geslo?
Nimate računa? Registracija

Obnova parketa-zbiranje ponudb

Odločitev je padla-obnova parketa je neizbežna, kar pa pomeni pristopili boste k brušenju in lakiranju. Obstoječi parket nima več laka je potemnel na določenih mestih se razsušil, nastale so fuge mogoče celo odstopanje od podlage (estrih-a) in še mnoge druge težave.

Takoj na spletno stran in začne se poizvedovanje kje poiskati izvajalca – parketarja in zahtevati ponudbo, ogled in svetovanje. Tukaj nastopimo mi, parketarji z ogledom, svetovanjem in izbiro materiala. Nam (parketarjem) se to zdi samoumevno, vam groza. Selitev pohištva, brušenje parketa z grobim papirjem (granulacija 40), brušenje parketa z finejšim (granulacija 60) zatem pa še končno brušenje parketa in najfinejši papir (granulacija 100) in s tem prah. Po končanem brušenju pa nastopi lakiranje parketa. Lakiranje parketa prvič, lakiranje drugič in lakiranje še tretjič. Zagotavljamo vam, da je v nekaj dnevih vaših muk konec in pogled na novo lakiran parket je predvsem vaše in naše zadovoljstvo.

 

Razlike v cenah pri obnovi parketa

Torej po odločitvi za prenovo, je smiselno poslati povpraševanje,prositi za naš ogled ali katalog saj se na osnovi le tega lahko pripravi pravilna in kvalitetna ponudba brez kasnejših doplačil. Verjetno boste prejeli par ponudb. Za lažjo odločitev vedno zaupajte najprej tistemu kateri pripravi (po vašem mnenju hitro in zanesljivo ponudbo po možnosti pa vam jo pred pošiljanje tudi obrazloži zakaj je ta cena).

Zelo pogosto parketarji podajo zelo nizko ceno, da bi pridobili stranko. Menimo, da je ta odločitev za vas sicer dobra iz naše strani gledano pa je vedno skrit kak razlog. Tudi proizvajalci lakov nam nudijo nižje in višje cene. Razlog je skrit v kvaliteti laka. Lak je seveda ključnega pomena. Če želite dolgoročno zadovoljstvo, vam priporočamo, da se s parketarjem posvetujete glede izbire laka ali olja. Iz izkušenj strank in naših mojstrov vam lahko zagotovimo, da je razlika očitna.

Pošljite nam vaša vprašanja ali povpraševanje tukaj.